سرپرست گروه تعالی خانواده و جوانی جمعیت تبریز:

هفت مرکز ناباروری در آذربایجان شرقی فعال است

هفت مرکز ناباروری در آذربایجان شرقی فعال است به گزارش روان ما، سرپرست گروه تعالی خانواده و جوانی جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار داشت: الان تعداد هفت مرکز ناباروری در آذربایجان شرقی فعال است.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، مجید کارآموز در جلسه پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی، اضافه کرد: از مجموع این تعداد مرکز ناباروری استان، تنها یک مرکز دولتی و بقیه مراکز به صورت خصوصی و کلینیک های ویژه فعالیت می نمایند که با عنایت به هزینه های بالای درمانی، باید مراکز دولتی افزایش یابد.
به گفته وی در بیمارستان طالقانی تبریز اقداماتی در مورد تجهیز و راه اندازی بخش ناباروری در دست اقدام است.
کارآموز ضمن اشاره به این که چهار دانشگاه علوم پزشکی کشور به صورت پایلوت در مورد جلوگیری از ناباروری فعالیت می نمایند، اظهار نمود: با عنایت به هزینه های سنگین درمان ناباروری باید مباحث تحقیق و پژوهش در جهت دلایل و عوامل ناباروری در آذربایجان شرقی افزایش یابد.
وی ضمن اشاره به این که آذربایجان شرقی از نظر روند افرایش جمعیت در وضعیت نامناسبی قرار دارد، افزود: این استان در زمینه رشد جمعیتی هم روند نزولی دارد و به دلیل سالمند بودن هم میزان مرگ و میر روند افزایشی به خود گرفته است.
کارآموز خاطرنشان کرد: باید اقدامات علمی و عملی جدی تری در مورد ناباروری در آذربایجان شرقی به عمل آید و انتظار می رود برنامه ناباروری جزو برنامه های اصلی پشتیبانی از خانواده، جوانی و جمعیت قرار بگیرد تا میزان باروری افزایش پیدا کند.
رئیس اداره پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این نشست بر ضرورت انجام تحقیقات مدون در حوزه عوامل مؤثر بر ناباروری تاکید و افزود: مخاطرات این مورد باید توسط نهادهای مختلف فرهنگی، علمی و دانشگاهی برای آحاد مردم و بخصوص جوانان تشریح و تبیین شود.
غلامرضا نورآبادی ضمن اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی آذربایجان شرقی در مورد شناسایی عوامل تهدیدات و مخاطرات باروری شامل شیمیایی، پرتوی و امواج یونساز و غیر یونساز، آموزشی، پژوهشی، بهداشتی، درمانی و آزمایشگاهی تاکید نمود.
وی خواهان هماهنگی و تعامل نزدیک دستگاههای مسؤول برای اجرای برنامه های مدون در حوزه ناباروری شد.
نورآبادی ضمن اشاره به این که حدود دو هزار زوج نابارور زیر پوشش بیمه در آذربایجان شرقی هستند، اظهار داشت: زیرساخت های لازم در مورد ابعاد مختلف ناباروری از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با همگرایی مراکز پژوهشی و دانشکده ها و معاونت ها باید پایه ریزی شود.


منبع:

1401/11/22
13:56:03
5.0 / 5
366
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی