تبدیل سلول های سرطان سینه به چربی برای پیشگیری از پخش آن

تبدیل سلول های سرطان سینه به چربی برای پیشگیری از پخش آن به گزارش روان ما محققان در یك مطالعه جدید كه بر روی موش ها صورت گرفت، توانستند سلول های سرطانی را به چربی تبدیل كنند.



هنگامی كه انگشت خویش را ببرید یا زمانی كه اندام های جنین رشد می كنند، سلول های اپیتلیوم آغاز به تغییر ظاهر می كنند و به شكل یك مایع و سلول بنیادی به نام مزانشیم تبدیل می شوند. سپس آنها به سلول هایی كه بدن به آن نیاز دارد تبدیل می شوند.
این فرایند EMT (تبدیل اپیتلیال-مزانشیم) نام دارد. این پدیده اخیرا شناخته شده و سلول های سرطانی می توانند از این روش یا عكس آن MET برای توسعه و پخش در بدن استفاده كنند.
محققان موش هایی را كه سرطان سینه انسانی داشتند را به وسیله یك داروی دیابتی به نام روزیگلیتازون و یك روش به اسم ترامتینیب درمان كردند. هنگام برخورد سلول های سرطانی با یكی از روش های بالا، به جای گسترش، به سلولهای چربی تغییر كردند.
Gerhard Christifori نویسنده ارشد، بیوشیمیستر دانشگاه بازل سوئیس اظهار داشت: سلول های سرطانی كه تحت EMT قرار گرفتند، نه تنها به سلول های چربی متمایز بلكه كاملا متوقف شدند. همینطور آزمایشات كشت بافت انجام شده نشان داد كه سلول های سرطانی كه به چربی تبدیل گشته بودند، به همان شكل باقی ماندند.

اما این روش چگونه عمل می كند؟ در واقع هر دو دارو و روش سرعت انتقال و تبدیل سلول ها از سلول های سرطانی به بنیادی و تبدیل آنها به سلول های چربی را زیاد می كند. البته روزیگلیتازون از اهمیت كمتری نسبت به ترامتینیب برخوردار بود اما در تركیب با آن، به تبدیل شدن سلول بنیادی به چربی بسیار كمك كرد.
در همین حین تیم به دنبال این است كه آیا می توان این روش را با شیمی درمانی تركیب كرد یا برای درمان سایر سرطان ها از آن استفاده نمود.
sciencealert 2121

1398/06/07
14:10:18
5.0 / 5
5012
تگهای خبر: دارو , درمان , سلول بنیادی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی