رئیس اداره اعتبار بخشی وزارت بهداشت خبر داد:

آغاز ارزیابی میدانی بیمارستان های كشور از نیمه دی ماه

آغاز ارزیابی میدانی بیمارستان های كشور از نیمه دی ماه به گزارش روان ما رئیس اداره اعتبار بخشی وزارت بهداشت اظهار داشت: مرحله ارزیابی میدانی از بیمارستان های كشور از نیمه دی ماه شروع شده و تا دو ماه و نیم ادامه خواهد داشت.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، نادر عسگری، در همایش آموزش ارزیابان ارشد اعتباربخشی بیمارستان های كشور، عنوان كرد: دوره آموزشی ارزیابان ارشد اعتباربخشی بیمارستان های كشور، یك دوره بلندمدت آموزشی و تخصصی بوده كه از دی ماه ۱۳۹۵ تا آذر ۱۳۹۸ برگزار گردید.
وی اضافه كرد: مدل ارزیابی عرضه شده در چارچوب مدل ارزیابی خوشه ای و بعنوان یك ابزار نوین ارزیابی برای نخستین بار در كشور ایران به كار برده شده و به اعتباربخشی بیمارستان ها در نظام سلامت هویت و ارزش های تازه ای بخشیده است.
ریئیس اداره اعتباربخشی وزارت بهداشت با تاكید بر اینكه ما معتقدیم آموزش یك سرمایه گذاری پرارزش و بلندمدت در خدمات است، خاطرنشان كرد: اگر ما آموزش را بعنوان هزینه تلقی نماییم، نشان دهنده یك تورش بزرگ است.
عسگری افزود: توجه به آموزش، روابط سازمانی صحیح، عدالت، حقوق بیمار، رفتار سازمانی و ارتقای كیفیت، به درون زایی قابل توجهی در ارتقای كیفیت خدمات سلامت منجر شده كه در مبحث اعتباربخشی هم دیده می شود. هم اكنون، اعتباربخشی بعنوان یك برنامه ارزشمند، بزرگ، به روز و علمی، در حال اجراست.
وی در مورد شیوه اجرای اعتباربخشی نسل چهارم بیان كرد: در نسل چهارم اعتباربخشی، به نوعی، دید ۳۶۰ درجه وجود دارد و به تمام جزئیات در بدنه كلیات نگریسته شده و با اجرای كارگروهی منسجم، نگاه راهبردی به منابع موجود، شده است.
مشاور معاون درمان وزارت بهداشت همینطور عنوان كرد: مرحله ارزیابی میدانی از بیمارستان های كشور از نیمه دی ماه شروع شده و تا دو ماه و نیم ادامه خواهد داشت. نخستین ارزیابی ها از بیمارستان های كوچك آغاز خواهد شد. تمام شیوه های مدیریت، توزیع سنجه ها و خوشه های ارزیابی و رفتار حرفه ای، در تیم ها نهادینه شده است.
وی اضافه كرد: ارزیابی میدانی برای هر بیمارستان در دو روز صورت خواهد گرفت. تركیب تیم اغلب شامل، ارزیاب ارشد، ارزیاب بالینی، ارزیاب مدیریتی و ارزیاب بهداشتی است. نماینده سازمان بیمه گر هم همچون سال های قبل در مراكز حضور دارد.
عسگری در توضیح تیم های ارزیابی اظهار نمود: بسته ارزیابی در نظر گرفته شده برای تیم های ارزیابی بیمارستان های متوسط و بزرگ شامل ۱۲۸ سنجه برای ارزیاب ارشد، ۱۷۵ سنجه ارزیاب بالینی، ۱۵۱ سنجه، ارزیاب مدیریت و ۴۳ مورد مختص ارزیاب بهداشتی، است.
وی افزود: برای ارزیابی بیمارستان های كوچك، تیمی سه نفره و با ۳ بسته در نظر گرفته شده است كه شامل، ۲۸۰ سنجه برای ارزیاب ارشد، ۱۷۵ سنجه برای ارزیاب بالینی و ۴۳ سنجه مربوط به ارزیاب بهداشتی، است. در هفته های ابتدایی، اغلب ارزیابی ها ۳ نفره خواهد بود.
عسگری اظهار داشت: مراحل ارزیابی این نسل شامل خودارزیابی، ارزیابی اولیه و جمع آوری شواهد توسط ارزیابان دانشگاهی و بومی است. شواهد راستی آزمایی با روش مدل ارزیابی خوشه ای هم توسط ارزیاب ارشد انجام می شود. در نهایت، ثبت نتایج و اطلاعات پردازش شده توسط ارزیاب ارشد در سامانه اطلاعات اعتباربخشی ملی بیمارستان ها انجام می شود.
رئیس اداره اعتباربخشی وزارت بهداشت در انتها اظهار داشت: شیوه ما شیوه تبادل فكر، تبادل شواهد و همفكری در تیم ارزیابی است و امیدوارم جهت گیری همه بیمارستان ها به سمت درجه عالی باشد.

1398/09/26
14:10:58
5.0 / 5
4157
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی