در مراسم رونمایی از دستاوردهای دانش بنیان دانشگاه امیركبیر صورت گرفت

سرمایه گذاری در صندوق مشترك سلامت با همكاری ۲ دانشگاه

سرمایه گذاری در صندوق مشترك سلامت با همكاری ۲ دانشگاه به گزارش روان ما فرمانده عملیات مقابله با كرونا در كلان شهر تهران، بازگشت و تكیه بر دانش داخلی و منابع درون زا را شیرین ترین درس كرونا دانست و اظهار داشت: اتكا به دانش جوانان این مرزو بوم و توجه بیشتر از پیش به خرد جمعی خیلی از نیازهای كشور را در زمینه مقابله با ویروس كووید ۱۹ مرتفع كرد.


به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی در مراسم رونمایی از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مقابله با ویروس کرونا اظهار نمود: تحقیقات و دستاوردهای فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جهت مقابله با ویروس کووید ۱۹ غرور آمیز و باعث افتخار است.
وی با اشاره به زیرساخت های مستحکم علمی این دانشگاه، اضافه کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با عبور از فضای محدود بین رشته ای با نگاهی نوین در حوزه های مختلف دانشی و مهارتی در حرکت است.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران همگرایی بین رشته ای را ره آورد نگاه های عمیق و اصول برجسته مدیریتی هزاره سوم از جانب مسؤلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانست و تصریح کرد: پیشروترین کارگروه ها در حوزه های مختلف سلامت و مهندسی پزشکی در این دانشگاه طراحی و اجرا می شود.
دکتر زالی تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از برجسته ترین نقاط اتکا در زمینه تولید و تأمین تجهیزات علوم پزشکی در کشور است.
وی ادامه داد: چنانچه بتوانیم در ذیل تفاهم نامه ها به سمت همگرایی بیشتر علوم مهندسی و پزشکی حرکت نماییم، بخش زیادی از نیازهای حوزه سلامت کشور را تأمین خواهیم کرد.
دکتر زالی، صرفه جویی در حوزه اعتبارات و نقطه رسیدن به اقتصاد مقاومتی را در گرو تأمین تجهیزات پزشکی دانست و اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دراختیار داشتن نیروهای جوان متخصص و دانش کافی می تواند در سریع ترین زمان ممکن به نیازهای حوزه سلامت پاسخ مثبت دهد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بازگشت و تکیه بر دانش داخلی و منابع درون زا را شیرین ترین درس کرونا توصیف کرد و اضافه کرد: اتکا به دانش جوانان این مرز و بوم و توجه بیشتر از پیش به خرد جمعی با نگاهی به درون خیلی از نیازهای کشور را در زمینه مقابله با ویروس کووید ۱۹ مرتفع کرد.
دکتر زالی اضافه کرد: خیزش حماسه گونه شرکت های دانش بنیان در عرصه های نوین و مختلف بحران کرونا را نشان از اقتدار و شجاعت دانشمندان و محققان برجسته این مرز و بوم دانست.
به قول وی، ایجاد فرایند همگرایی و طراحی نیازهای عرصه سلامت با دانش مهندسی صنعتی می تواند بسیار راهگشا باشد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران حضور مهندسان در فضای واقعی درمان را ضروری دانست و تصریح کرد: بدون شک استقرار مهندسان در فیلدهای درمان و صحنه های عملیاتی سلامت همانند اتاق عمل، آزمایشگاه، بخش های تصویربرداری و سایر حوزه ها بسیار اهمیت دارد.
وی فعالیت ۲۸ شرکت دانش بنیان در زمینه غربالگری، تشخیص، درمان و سرایت پذیری اجتماعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر کار ارزشمند و شایسته تقدیر دانست.
دکتر زالی با اشاره به تأمین تجهیزات تشخیصی فرایند غربالگری (کیت های تشخیصی) افراد مضمون، مبتلا و ردیابی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ را دستاورد محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ذکر و تصریح کرد: بدون شک ردیابی بیماران مبتلا می تواند به میزان قابل توجهی در زمینه ریشه کنی کووید ۱۹ اثرگذار باشد.
وی اعلام نتیجه آزمایش ویروس کووید ۱۹ در بازه زمانی ۵۵ دقیقه ای را از دیگر دستاوردهای مهندسان دانشگاه صنعتی امیر کبیر دانست و توضیح داد: اعلام نتیجه تست ها در کوتاه ترین زمان ممکن هم می تواند به میزان قابل توجهی از بار انتقال بیماری بکاهد.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران، تجاری سازی و تولید انبوه کیت های تشخیصی را خواهان شد و اظهار داشت: باید نیازهای فعلی کشور در مقابله با ویروس کرونا در سریع ترین زمان ممکن تامین گردد.
دکتر زالی با اشاره به ابعاد روانی شیوع کرونا، توضیح داد: در ایام آغازین انتشار کرونا در کشور به سرعت مواد ضدعفونی کننده موثر دست و سطوح در کشور کمیاب شد که خوشبختانه با ورود بخش های مختلف به این حوزه بخش قابل توجهی از نیازها تا به امروز مرتفع شده است.
وی تولید ضدعفونی کننده ها بر پایه غیر الکلی و طراحی هوشندانه نرم افزارهایی با هدف به حداقل رساندن حضور کارکنان در ادارات را یکی دیگر از دستاوردهای متخصصان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ذکر کرد و اضافه کرد: به حداقل رساندن چگالی و تراکم افراد در سطح ادارات و شهر می تواند به ریشه کنی کرونا کمک شایانی کند.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران طراحی ونتیلاتورهایی برای بیماران بدحال کرونایی با مشورت جراحان و متخصصان ریه را ضروری دانست و توضیح داد: ونتیلاتورها در ساده ترین شکل ممکن می توانند تجهیزاتی علاج بخش و نجات دهنده تلقی شوند، ولی تجهیزاتی که برای درمان بیماران کرونایی در فاز نهایی استفاده می شود، خصوصیت های پیچیده و منحصر بفردی دارند.
دکتر زالی در ادامه حجم بالای مقالات Q1 در این دانشگاه را نشانگر اصالت تحقیقات و دانش منحصر بفرد محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ذکر کرد و از افزایش شاخص ارجاعات بین المللی این دانشگاه طی دوسال اخیر اطلاع داد.
در بخش دیگری از این نشست دکتر سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم با اشاره به تاریخچه همکاریهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با دانشگاه امیرکبیر اظهار نمود که نتایج مطلوب این تعاملات، سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان و ارتقای سلامت در کشور را به دنبال داشته است.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: با تغییر برنامه راهبردی فعالیتهای خویش را با بحث نوآوری، فناوری و مهارت درون زایی شروع کردیم تا با این دید سبب ارتقای مهارت های دانشجویان هنگام فارغ التحصیل شدن آنها باشیم. بر این اساس برنامه مهارت های صنعتی دانشگاه امیرکبیر سال جاری، جهش بالایی در جذب صنعت داشته است.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری در حوزه زیر ساخت ها سبب ورود ۲۸ شرکت دانش بنیان به صورت جدی تر در عرصه علم شده که این سرمایه گذاری ها در بحران کرونا، نشان دهنده مقاومت در مقابل این ویروس بوده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزایش قراردادهای صنعتی، نوآوری و فناوری و مهارت افزایی را همچون مهمترین اهداف این دانشگاه دانست و از رشد دو برابری قراردادهای صنعتی این دانشگاه اطلاع داد.
دکتر معتمدی در ادامه حرکت به سمت تبدیل شدن دانشگاه ها به دانشگاه های نسل سوم مورد تاکید قرار داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در مراسم رونمایی از دستاوردهای شرکت های دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیر کبیر در مقابله با ویروس کرونا که ۲۵ خرداد ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مرکز نوآوری سلامت بین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد سرمایه گذاری در صندوق مشترک سلامت هم به امضا رسید.




منبع:

1399/03/26
23:41:08
5.0 / 5
2622
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی