محققان می گویند؛
تاثیر پتاسیم، منیزیم و كلسیم در كاهش فشارخون بالا
روان ما: در سنین بالاتر، رگ های خونی بطور طبیعی خاصیت ارتجاعی خودرا از دست می دهند، بدین سبب دیگر به خوبی حالت کشسانی ندارند و عروق سفت شده می توانند منجر به فشار خون شوند.
به گزارش روان ما به نقل از دیلی اکسپرس، بگفته پژوهشگران، هیچ کاری نمی توان برای جلوگیری از پیری بدن انجام داد، اما خیلی از تغییرات سبک زندگی شامل تغییر رژیم غذایی برای کمک به کنترل فشار خون در بدن می توانند مؤثر باشند.
محققان سه ماده مغذی مفید در کاهش میزان فشار خون را معرفی می کنند: پتاسیم، منیزیم و کلسیم.
میوه ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم و منیزیم هستند، بدین سبب به همه افراد سفارش می شود روزانه حداقل پنج قسمت میوه بخورند.
در مورد کلسیم، غذاهای لبنی غنی از این ماده مغذی هستند، اما کارشناسان تغذیه هشدار می دهند که تعدادی از آنها می توانند دارای چربی اشباع شده زیادی باشند. از اینرو محصولات لبنی کم چرب بهترین گزینه هستند.
به افرادی که می خواهند فشار خون خودرا پایین بیاورند، سفارش می شود روزانه دو تا سه وعده لبنیات مصرف کنند.
توجه داشته باشید که مکمل های غذایی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار خون سفارش نمی شوند. برای اینکه این مواد مغذی در مقادیر بسیار زیاد ممکنست مضر باشند.
به گفته پژوهشگران، یکی از مفیدترین اصلاحات رژیم غذایی که می تواند برای کاهش فشار خون صورت گیرد، کاهش نمک مصرفی است.
منبع: ravanema.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب