کدام افراد از سلامت رژیم غذایی خود آگاه هستند؟

کدام افراد از سلامت رژیم غذایی خود آگاه هستند؟ به گزارش روان ما خراسان رضوی غذاهایی که برای خرید در دسترس ما قرار دارند، همگی به یک اندازه سالم نیست و باآنکه خیلی از مردم مقدار چربی و قند موجود در مواد غذایی را پیگیری می کنند اما در مورد تغذیه سالم این تمام ماجرا نیست. علیرغم تمام اطلاعات و راهنمایی های موجود به نظر می آید افراد هنوز برای داشتن یک رژیم غذایی سالم با مشکل مواجهند.



به نقل از ارث، جسیکا تامسون مطالعه جدیدی در مورد این که چگونه درک آمریکایی ها از یک رژیم غذایی سالم با حقیقت متفاوت می باشد را در مهم ترین نشست سالانه انجمن آمریکایی تغذیه مطرح کرده است.

در این مطالعه از بیشتر از ۹۷۰۰ شرکت کننده خواسته شد پرسشنامه های دقیق یادآوری رژیم غذایی ۲۴ ساعته را تکمیل کنند و رژیم غذایی خویش را عالی، بسیار خوب، خوب، متوسط یا ضعیف ارزیابی کنند. سپس محققان از پرسشنامه ها برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی هر شرکت کننده استفاده کردند.

از این نظر رژیم های غذایی سالم تر شامل میوه ها و سبزی ها، غلات کامل، چربی های سالم، محصولات لبنی کم چرب، قند کمتر و پروتئین های موجود در غذاهای دریایی و گیاهان در نظر گرفته شد و غذاهایی که کمتر سالم تلقی می شود شامل غلات تصفیه شده و غذاهای سرشار از سدیم، قندهای اضافه شده یا چربی های اشباع شده بود.

غیر از ارزیابی کیفیت رژیم غذایی محققان می خواستند دریابند که آیا یک سوال ساده(رژیم غذایی شما چقدر سالم است؟) می تواند بعنوان یک ابزار غربالگری برای جایگزینی پرسشنامه های دقیق رژیم غذایی در مطالعات تغذیه ای مورد استفاده قرار گیرد یا خیر.

نتایج مطالعات قبلی نشان داده افراد در ارزیابی وضعیت کلی سلامت خود دقیق هستند و رتبه بندی سلامتی آنان پیشبینی کننده ای قوی برای عوارض و مرگ ومیر است.

در این تحقیق ارزیابی افراد از سالم بودن رژیم غذایی خود با نمرات محاسبه شده توسط محقق که از تجزیه وتحلیل پرسشنامه های دقیق رژیم غذایی به دست آمده بود، مطابقت نداشت. شرکت کنندگان تمایل داشتند که سالم بودن رژیم غذایی خویش را بیش از اندازه ارزیابی کنند.

از بیشتر از ۹۷۰۰ شرکت کننده حدود ۸۰۰۰ نفر(تقریبا ۸۵ درصد) کیفیت رژیم غذایی خویش را به درستی ارزیابی نکردند و حدودا همه آنان(۹۹ درصد) سلامت رژیم غذایی خویش را بیش از اندازه ارزیابی کردند.

تامسون، محقق ارشد این مطالعه، اظهار داشت: ما متوجه شدیم تنها درصد کمی از بزرگسالان می توانند سلامت رژیم غذایی خویش را به صورت دقیق ارزیابی کنند و جالب این که بیشتر افرادی که رژیم غذایی خویش را ضعیف می دانند، قادر به ارزیابی دقیق رژیم غذایی خود هستند.

در میان افرادی که رژیم غذایی خویش را ضعیف ارزیابی کردند، ارزیابی آنان با ارزیابی محققان در ۹۷ درصد موارد مطابقت داشت.

البته واضح است که استفاده از پاسخ یک فرد به این سؤال که رژیم غذایی شما چقدر سالم می باشد، ارزیابی دقیقی عرضه نمی دهد، یا جایگزین پرسشنامه های رژیم غذایی مفصلی که هم اکنون در مطالعات تغذیه استفاده می شود، نیست.

تامسون می گوید: تحقیقات بیشتر می تواند به روشن شدن عواملی که افراد برای ارزیابی کیفیت رژیم غذایی خود در نظر می گیرند، کمک نماید. برای مثال دانستن این که آیا افراد از سفارش های رژیم غذایی خاصی آگاه هستند و این که غذای شان را از کجا خریداری می کنند یا چگونه تهیه می شود، مفید خواهد بود.





منبع:

1401/03/27
14:20:11
5.0 / 5
466
تگهای خبر: سلامت , كیفیت , محصول
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی