مطالعات نشان می دهد؛

چربی دور شکمی می تواند اثربخشی داروهای کولیت روده را مختل کند

چربی دور شکمی می تواند اثربخشی داروهای کولیت روده را مختل کند روان ما: تحقیقات جدید نشان میدهد که اگر بیماران دارای مقدار زیادی چربی شکم باشند، ممکنست برخی داروهای بیماری التهابی روده بطور موثر عمل نکنند.



به گزارش روان ما به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بیماری التهابی روده شامل بیماری هایی مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو است.
دکتر «آندرس یاریور»، متخصص گوارش در سدارس-سینای در لس آنجلس، می گوید: «اگرچه داروهای بیولوژیک بطور قابل توجهی نتایج را برای بیماران مبتلا به بیماری کرون یا کولیت اولسراتیو بهبود می بخشند، اما تعدادی از افراد به این درمان ها پاسخ خوبی نمی دهند. در این مطالعه ما متوجه شدیم بیمارانی که میزان چربی داخلی شکمی بالاتری دارند، کمتر احتمال دارد که بهبود یابند.»
برخلاف تعدادی از داروهای ضد التهابی، داروهای بیولوژیکی با مسدود کردن اهدافی که موجب التهاب در بدن می شوند، عمل می کنند.
محققان دریافتند بیمارانی که سطح چربی احشایی بالاتری داشتند، بعد از درمان، سطح پایین تری از داروهای بیولوژیک در خون خود داشتند و میزان بهبودی بدون استروئید و بهبود روده نیز کمتر بود. چربی احشایی در اعماق شکم، اطراف اندام های مهم همچون معده، کبد و روده ها یافت می شود.
به گفته محققان: «به نظر می رسد بافت چربی در سمت داخلی شکم، بر درمان تأثیر می گذارد، بدین سبب ممکنست نیاز به استفاده از دوزهای بالاتر از داروها برای مساعدت با این بیماران باشد.»
برای این مطالعه، تیم تحقیق ۱۴۱ بیمار مبتلا به بیماری التهابی روده را با یکی از سه داروی بیولوژیک درمان کردند: اینفلیکسیماب (رمیکید)، وستکینوماب (Stelara) یا ودولیزوماب (Entyvio).
یاریور اظهار داشت: «ما دریافتیم که چربی احشایی بیشتر با سطوح بالاتر سیتوکین های پیش التهابی مرتبط می باشد، که نشان میدهد بافت چربی التهاب را تحریک می کند، و مقاومت در مقابل درمان دارویی بیولوژیک را بیشتر می کند.»
یاریور اضافه کرد که نوع متفاوتی از دارو ممکنست در بیماران مبتلا به چربی احشایی داخل شکمی مؤثرتر باشد.
وی با اشاره به این که با شیوع بیشتر چاقی و سندرم متابولیک، نیاز به جایگزینی برای درمان های بیولوژیکی برای بیماری التهابی روده وجود دارد، اظهار داشت: «ما باید داروهایی با مکانیسم های اثر متفاوت، خصوصاً مولکول های کوچک دیگر را بررسی نماییم تا ببینیم آیا یافته های ما درست است یا خیر.»

1402/05/13
11:55:34
5.0 / 5
326
تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی