معاون وزیر بهداشت:

طرح پزشک خانواده را از مسؤلان آغاز کنید

طرح پزشک خانواده را از مسؤلان آغاز کنید به گزارش روان ما، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: بعضی می گویند طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده را از مناطق محروم آغاز نماییم اما باید این طرح را از مسؤلان شروع کرد چونکه اگر مسؤلان پذیرفتند که فرزند خویش را به پزشک خانواده و سپس متخصص ارجاع دهند، این طرح اجرایی می شود و اگر نپذیرفتیم اجرا نخواهد شد.


به گزارش روان ما به نقل از خبرگزاری ایرنا، علیرضا رییسی روز سه شنبه در آیین معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اضافه کرد: طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع یکی از ۲ مأموریت ملی اصلی وزارت بهداشت بوده است.
وی گفت: اجرای این طرح فقط در ارتباط با وزارت بهداشت نیست و به شکلی تغییر نوع ارائه ی خدمت به جامعه است؛ این مدل سبب ساماندهی ارائه ی خدمت به جامعه می شود اما همه باید برای اجرای آن پای کار بیایند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: طرح پزشک خانواده به شرط این که توسط نمایندگانی که آنرا در مجلس شورای اسلامی و برنامه هفتم توسعه مصوب کردند اجرا شود، قابلیت اجرا دارد؛ اگر فرزند نماینده ای مثلاً یک بیماری مثل سرماخوردگی داشت حق ندارد مستقیم پیش متخصص برود، باید به پزشک خانواده رجوع کند تا این پزشک کار را به متخصص ارجاع دهد؛ اگر خودمان این طرح را پذیرفتیم کار پیش می رود و این فقط برای مردم نیست و همه باید پای آن بایستند.
وی اضافه کرد: همه باید پای این نوع تغییر نحوه ارائه ی خدمت بایستند و ما هم مصمم هستیم طرحی را اجرا نماییم که در قانون برنامه هفتم توسعه وجود دارد اما برای این کار باید همه دست به دست یکدیگر دهیم.
رییسی با اشاره به اولویت ملی دیگر وزارت بهداشت و درمان اظهار داشت: جوانی جمعیت موضوعی جدی و دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این زمینه پیشرو است اما در این زمینه باید مراقبت زیادی کرد.
وی با اعلان اینکه الگوی جمعیتی دنیا درحال تغییرات است که این مورد احتیاج به مراقبت دارد اظهارداشت: ما باید تسهیلاتی فراهم نماییم و به یاد بیاوریم بزرگترین اشتباه استراتژیک در جوانی جمعیت اینست که آنرا حوزه پزشکی بدانیم چونکه مبحث ملی است.
رییسی اظهار داشت: حوزه سلامت بیشتر سلامتی جمعیت را مورد رصد و بررسی قرار می دهد اما جمعیت نیازمند هم افزایی و ورود تمامی دستگاه هاست که جزو سیاست های ایلاغی کشور به شمار می رود؛ همه باید دراین خصوص پای کار بیایند و کسی که در این زمینه کم کاری کند، گناهی نابخشودنی است.
به گفته وی، همه مسؤلان باید به این کار اعتقاد داشته باشند.
معاون وزارت بهداشت همینطور اظهار داشت: کرمان همواره در طول تاریخ انسان های بزرگ و اثرگذار در گذشته و حال در سطح ملی داشته و دارد که از سهم بزرگی در مدیریت موثر نظام جمهوری اسلامی برخوردارند؛ مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه های کرمان هم همواره به کشور کمک کرده اند و تلاشهای زیادی در دوره کرونا داشته اند.
به گفته وی کرمان جای پیشرفت بسیار زیادی دارد و در این دولت که رئیس جمهور، خود پزشک است، فرصت مناسبی پیش روی این عرصه قرار گرفته است.
وی همینطور بیان نمود: کشور ما جزو کشورهایی است که این دوران (کرونا) را به خوبی مدیریت کرد، بدخواهان نظام تلاش داشتند مدیریت کشور را ضعیف نشان دهند و کارشنکنی های زیادی کردند؛ در تأمین واکسن و ماسک حتی کشورهای اروپایی بدتعهدی کردند اما باوجود این، مدیریت مناسبی را در داخل کشور شاهد بودیم.
به گزارش روان ما به نقل از خبرگزاری ایرنا، در این مراسم از زحمات دکتر مهدی احمدی نژاد تقدیر و دکتر مرتضی هاشمیان بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارائه شد.



منبع:

1403/08/30
09:38:24
5.0 / 5
15
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی