نظارتی بر جراحی های زیبایی وجود ندارد

نظارتی بر جراحی های زیبایی وجود ندارد به گزارش روان ما، نماینده مجلس اظهار داشت: ورود غیرمتخصصان به عمل های زیبایی و گرایش بی رویه جوانان به این حوزه، معضلات جدی جسمی و روانی به وجود آورده است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، روح الله لک علی آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: متأسفانه برخی افراد غیر متخصص وارد حوزه عمل های زیبایی شده اند و جامعه هدف و نوجوانان و جوانان هم عزمی جدی برای برخورداری از کیفیت ندارند. بنابراین نظارت نه از بعد دولتی و نه از بعد مردمی وجود ندارد.
لک علی آبادی در مورد علل اقبال جامعه به عمل های زیبایی بیان داشت: عمل های زیبایی برای اشخاصی طراحی شده که برپایه تصادف به زیبایی آنها لطمه وارد شده است. اما امروز آن چیزی که به شکل فرهنگ درآمده گرایش بی رویه نوجوانان به این سمت است که مشکلات بسیاری را بوجود می آورد.
وی کمبود پزشک عمومی را از مشکلات امروز کشور دانست و اضافه کرد: امروز پزشکان عمومی و حتی برخی متخصصان بسمت زیبایی گرایش یافته اند. متأسفانه برخی افراد غیر متخصص هم وارد این حوزه شده اند که مشکلات بسیاری بوجود آورده است.

جامعه هدف و نوجوانان و جوانان امروز عزم جدی برای برخورداری از کیفیت ندارند

لک علی آبادی ضمن اشاره به مشکلات بوجود آمده برای جامعه پزشکان نسبت به کمبود پزشک و همینطور مشکلات مردم به علت بی تخصصی تصریح کرد: بعضی از داروها در بلند مدت تاثیر سوئی بر چهره و بدن افراد دارند. بنابراین باید ساز و کاری برای این مورد وجود داشته باشد. داروهای تقلبی بخصوص در حوزه زیبایی ورود بیشتری داشته اند به یک معضل تبدیل گشته که هم وزارت بهداشت، نظام پزشکی و قوه قضاییه به آن ورود کنند تا بتوان با مشکلاتی که برای مردم ایجاد می شود مقابله نمود.



عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن اشاره به نقش ویژه صدا و سیما در این عرصه تصریح کرد: امروز یکی از معضلات جامعه عمل های زیبایی است که در آینده و روح و روان مردم اثرگذار خواهد بود.
نظام پزشکی و وزارت بهداشت متولی این حوزه هستند. اما متأسفانه فرهنگ این مورد هنوز به وجود نیامده که عموم مردم متوجه شوند که باید برای امور تخصصی به پزشکان متخصص مراجعه نمایند و اتفاقاً بعضی از افراد با این روند همکاری می کنند.
وی همینطور ضمن تاکید بر فرهنگسازی در این عرصه اظهار داشت: جوان برای بیشتر دیده شدن تلاش می کند چهره خویش را تغییر دهد. ازاین رو باید فرهنگسازی شده و آموزش و پرورش هم به این حوزه ورود کند. مردم باید همراهی کرده و در صورت بروز مشکل، به سامانه های نظارتی گزارش دهند. همینطور صدا و سیما، آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و مجلس به میدان آمده و با این معضل مقابله کنند.

1403/10/19
10:27:16
5.0 / 5
25
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی