تخصیص بیشتر از یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه سلامت خوزستان

تخصیص بیشتر از یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه سلامت خوزستان به گزارش روان ما، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جزئیات تخصیص بیشتر از یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه سلامت استان خوزستان را شرح داد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، محمدرضا ظفرقندی پنجشنبه شب در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه خوزستان که با حضور رئیس جمهور در سالن شهرک نفت اهواز برگزار شد، اظهار نمود: باآنکه برخی شاخصها در خوزستان گرفتار مشکل است اما در شاخص شرف و افتخار رتبه اول کشور را دارد.
وی ضمن اشاره به دیدار با اساتید دانشگاه و پاسخ به آنها افزود: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشور است؛ همینطور جلسه ای با تشکل های دانشجویی داشتیم که در مورد نگرش ها بحث شد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به این که برخی موضوعات حوزه سلامت در چارچوب مصوبات سفر پیگیری می شود، در مورد بازدید از شهر های مختلف خوزستان بیان نمود: برای تکمیل بیمارستان جایگزین نظام مافی شوش اعتبار ۴۲۰ میلیارد تومانی تخصیص داده شد؛ همینطور ۸۰ میلیارد تومان برای فاز سوم بیمارستان بهبهان که خیران سهم عظیمی داشتند، اختصاص داده شد.
ظفرقندی ضمن اشاره به این که تصویب ظرفیت مالیات های نشان دار برای حوزه سلامت اظهار داشت: ۱۵۰ میلیارد تومان برای بیمارستان قلب خرمشهر درنظر گرفته شد که تلاش داریم تا پایان ۱۴۰۴ تکمیل شود؛ ۶۰۰ میلیارد تومان برای بیمارستان یازهرا دزفول که این پروژه را هم تا آخر سال آینده تکمیل می نماییم.
وی با اشاره این که برای دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی اهواز هم ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که تا ۱۴۰۴ تکمیل می شود، در مورد بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی فرسوده شادگان اظهار داشت: این بیمارستان احتیاج به بازسازی و کمک دارد، در شادگان ۳۸ متخصص با کیفیت وجود دارد؛ باید دانشکده های مناطق را بومی گزینی نماییم، قرار شده چند خانه بهداشت در شادگان تکمیل و نیروهایی از کوت عبدالله و کوت نواصر تأمین شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به بازدید از بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان اظهار داشت: در زلزله بخشی از این بیمارستان صدمه دیده و تخلیه شده که تصمیم گرفتیم تا یک سال بازسازی کامل شود؛ خوزستان ۵۰ آمبولانس کم دارد که با مجوزهای منطقه آزاد اساسا هزینه ها کاسته می شود.
ظفرقندی اظهار داشت: تصمیم گرفتیم که زمان فعالیت خانه های بهداشت را به جای هشت ساعت به ۱۶ ساعته افزایش دهیم که اگر این اتفاق رخ دهد، رفت و آمد بیماران به بیمارستان ها را در تایم عصر ۴۰ درصد می کاهد.
وی اظهار نمود: بیمارستان آبادان دستگاه آنژیوگرافی دارد که به علت قانونی هنوز راه اندازی نشده اما احتیاج به اصلاح دارد؛ همینطور برای برای خوابگاه متأهلان نیازمند همکاری اساتید هستیم، برای اهواز باید حداقل ۳۰۰ ظرفیت ایجاد شود.


منبع:

1403/11/05
13:10:26
5.0 / 5
12
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی