شبیه سازی بدن افراد با اینشتین
روان ما: ایسنا نوشت: تحقیقات جدید نشان می دهد، افرادی كه بدن؛ آلبرت اینشتین؛ را با استفاده از فناوری ؛واقعیت افزوده؛ برای خود شبیه سازی كردند، در آزمون های شناختی عملكرد بهتری به دست آوردند.
در فرآیند "تجسم مجازی" در "واقعیت افزوده"، بدن مجازی كه در سیستم وارد می شود، در كاربر این توهم را بوجود می آورد كه آن بدن با بدن خودش جایگزین شده است.
این فرآیند "تجسم مجازی"( virtual embodiment)نامیده می گردد.
این فرآیند به این دلیل توسط دانشمندان استفاده می گردد كه افرادی كه عزت نفس پایینی دارند را آزمایش نمایند تا ببینند چگونه می توان استعدادهای شناختی این افراد را افزایش داد.
"مل اسلاتر" استاد دانشگاه بارسلونا و از محققان این پژوهش در اطلاعیه ای اظهار داشت: در محیط فناوری "تجسم مجازی" شركت كنندگان می توانند انعكاس بدن مجازی را در یك آینه مشاهده كنند.
این بدن مجازی حركات كاربر را دقیقا شبیه سازی می كند، به نحوی كه كاربر خیال می كند كه آن بدن، متعلق به وی است.
در این تحقیق دانشمندان خصوصیت های بدن آلبرت اینشتین را روی كاربران اعمال كردند و متعجب شدند كه این بدن چگونه باعث شد كه افراد در آزمون ها و وظایف شناختی خود، عملكرد خوبی نشان دهند.
بر اساس مطالعات پیشین، فناوری "تجسم مجازی" می تواند روی نگرش ها و رفتار كاربران اثرات شگفت انگیزی بگذارد.
به عنوان مثال، در یك آزمایش افراد سفید پوست یك بدن مجازی سیاه پوست را تجربه كردند و در نتایج این بررسی دریافتند كه نظرات منفی این افراد نسبت به افراد سیاه پوست كمتر شد.
در این تحقیق اخیر هم محققان فرآیند "تجسم مجازی" را روی ۳۰ مرد جوان اعمال كردند. این افراد آزمون های حل مسئله و آزمون های سطح عزت نفس انجام دادند.
درنیمی از این افراد بدن مجازی "اینشتین" شبیه سازی شد و درنیمی دیگر هم بدن مجازی افراد دیگر.
در نهایت نتایج به این نحو حاصل شد كه افرادی كه عزت نفس پایینی داشتند و بدن اینشتین در آن ها شبیه سازی شده بود، نتایج بهتری در آزمون های شناختی كسب كردند.
نتایج این بررسی در مجله " Frontiers in Psychology"منتشر شد.
5656
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب