رئیس مركز مدیریت پیوند وزارت بهداشت خبر داد؛

راه اندازی ۱۰۰ مركز مراقبت دیابت در كشور

راه اندازی ۱۰۰ مركز مراقبت دیابت در كشور روان ما: رئیس مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، اظهار داشت: تهیه و تدوین راهنماهای بالینی و شناسنامه نمایش خدمات اختلال مصرف مواد در كودكان و نوجوانان در حال انجام می باشد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، مهدی شادنوش در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور اظهار داشت: حساسیت مبحث بیماران خاص، توجه به رفع نیازهای این بیماران و برنامه ریزی برای رفع آنها همواره از سیاست های وزارت بهداشت است.
وی با اشاره به اینكه بیماری های خاص مانند هموفیلی، تالاسمی، دیالیز خونی و صفاقی، ام اس، بیماری های متابولیك، پروانه ای، اوتیسم، بیماری های صعب العلاج و پیوند اعضا را شامل می شوند، خاطرنشان كرد: مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها، برنامه هایی همچون ابلاغ بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج و پیوند، افتتاح و بهره برداری از مراكز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و بیماری های غیر واگیر، افتتاح و بهره برداری از مراكز ترك اعتیاد الكل و مراكز دیابت، تجهیز مراكز مراقبت جامع بیماران خاص و صعب العلاج را در دستور كار دارد.
شادنوش بیان كرد: حفاظت مالی شهروندان در مقابل هزینه های فقرزا و كمرشكن سلامت بعنوان هدف اصلی به حساب می آید و تلاش این اداره در جهت پوشش حداكثری سهم بیمار برای خدمات تایید شده در دستورالعمل، شناسایی بیماران صدمه پذیر برای هدفمندسازی پرداخت یارانه سلامت، برقراری نظام مند ساختار گزارشات سازمان یافته در رابطه با مراقبت برای نظارت حداكثری بر مراقبت های انجام شده، مدیریت بیماری های خاص، صعب العلاج و پیوند و حفاظت مالی از بیماران مبتلا به این بیماری ها، بكارگیری و استقرار پروتكل ها و راهنماهای مصوب برای مدیریت بیماری های خاص، صعب العلاج و پیوند است.
وی اضافه كرد: بسته پشتیبانی از بیماران صعب العلاج و سرطانی برپایه ثبت نام در سامانه سیمای سرطان صورت خواهد گرفت و با عنایت به ابلاغ بسته حمایتی سرطان و پیوند مغز استخوان در هفته اول بهمن، اعتبارات این بسته حمایتی به مراكزی كه روند ثبت بیماری و خدمات عرضه شده، به بیماران مبتلا به سرطان را در سامانه ثبت كرده اند، تخصیص پیدا می كند.
رئیس مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت با اشاره به اینكه مراكز خدمات جامع بیماران خاص هم در ۵۹ دانشگاه و ۸۳ مركز به صورت همزمان افتتاح شده و هم اكنون در حال عرضه خدمات به بیماران هستند، تصریح كرد: تمركز عرضه خدمات گوناگون در یك فضای فیزیكی واحد و توسط تیم تخصصی با سهولت دسترسی بیماران به خدمات و مدیریت بهینه تجویز و مصرف دارو از اهداف این مراكز است.
وی افزود: توسعه برنامه مراكز مراقبت دیابت هم در سال ۱۳۹۷ در ۶۰ دانشگاه و راه اندازی ۱۰۰ مركز دیابت اجرا می گردد و ۲۰۰ هزار بیمار تحت مراقبت پیگیری و درمان متمركز قرار خواهند گرفت.
شادنوش درمورد مراكز درمان سوء مصرف الكل اظهار داشت: در مورد مراكز درمان سوء مصرف الكل هم به روزرسانی تعرفه خدمات درمان سوء مصرف مواد در دست اجرا است و برنامه ریزی عرضه خدمات درمان سوء مصرف الكل در بیشتر از ۱۰۰ مركز آموزش دیده اختلال مصرف مواد منتخب صورت گرفته شده است.
رئیس مركز مدیریت پیوند و درمان بیماری های وزارت بهداشت، تصریح كرد: تهیه راهنماهای بالینی و شناسنامه عرضه خدمات اختلال مصرف مواد در كودكان و نوجوانان هم با استفاده از تشكیل كمیته علمی در حال تدوین است و نظارت بر مراكز اختلال مصرف مواد هم به صورت مستمر انجام می گردد.

1397/11/01
13:58:11
5.0 / 5
5135
تگهای خبر: اختلال , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی