با تسهیلات صندوق نوآوری صورت گرفت

افزایش دو برابری ظرفیت تولید دستگاه بیهوشی و تنفس مصنوعی برای مقابله با كرونا

افزایش دو برابری ظرفیت تولید دستگاه بیهوشی و تنفس مصنوعی برای مقابله با كرونا به گزارش روان ما محققان یكی از شركت های دانش بنیان مستقر در پارك فناوری پردیس موفق به كسب دانش فنی دستگاه بیهوشی اتاق عمل به همراه دستگاه تنفس مصنوعی(ونتیلاتور) شده بود و با شیوع كرونا و نیاز بیمارستان ها به این دستگاه توانست با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی میزان تولیدات خویش را به دو برابر افزایش دهد.


مدیر عامل این شركت های دانش بنیان فعال در حوزه ساخت تجهیزات در گفتگو با ایسنا، تولید دستگاه بیهوشی را از اقدامات این شركت نام برد و اظهار داشت: دستگاه بیهوشی در اعمال جراحی برای كنترل تنفس بیمار تا اتمام دوره بیهوشی كاربرد دارد.
محمدرضا كمپانی افزود: زمانی كه جراحی صورت می گیرد بیمار باید از حالت هوش بری به بیهوشی تغییر وضعیت دهد بعد از این اتفاق این دستگاه تنفس بیمار را بر عهده می گیرد. این دستگاه می تواند میزان حجم ریه را بر مبنای سن و وزن بیمار، تعداد تنفس در دقیقه و نسبت دم و بازدم كنترل كند.
كمپانی با تاكید بر اینكه این دستگاه مانند یك "شش" مصنوعی عمل و گازهای اكسیژن و اكسید نیتروژن را به ریه های بیمار منتقل می كند، تصریح كرد: این دستگاه از كامل ترین دستگاه های بیهوشی است؛ چونكه در طراحی این ماشین تلاش شده است كه سیستم كارآمدی عرضه شود كه بتواند امكان ونتیلاسیون (دستگاه تنفسی مصنوعی) را طی بیهوشی با حداقل جریان گاز (Minimal flow) فراهم آورد.
كمپانی با اشاره به كاربردهای دستگاه بیهوشی در شرایط شیوع كرونا، توضیح داد: این دستگاه برای بیماران مبتلا به ویروس كرونا كه مشكلاتی در تنفس دارند، تنفس آنها را تسهیل می كند.
وی با اشاره به تسهیلات كرونایی صندوق نوآوری و شكوفایی در افزایش تولید دستگاه بیهوشی اتاق عمل و هم دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) در شرایط شیوع كرونا، تصریح كرد: با استفاده از این تسهیلات امكان تأمین سرمایه در گردش و خرید اقلام و تجهیزات مورد نیاز از داخل و خارج از كشور برای ما فراهم گردید و با وجود تأمین اقلام كسری تولید، ظرفیت تولید سالانه از ۵۰ دستگاه به ۱۰۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.
مجری طرح خاطرنشان كرد: ما طی یك دوره ۲.۵ ماهه امكان تولید "بچ" ۵۰ تایی را داشتیم كه تسهیلات صندوق نوآوری و شكوفایی منجر به افزایش تولید و افزایش سرمایه در گردش شركت شد به صورتی كه در اواخر سال قبل قطعات و تجهیزات مورد نیاز ثبت سفارش شد و ما تا چهار ماه آینده ۱۰۰ دستگاه بیهوشی اتاق عمل به همراه ونتیلاتور به صورت سه بخش ۳۳ تایی عرضه می نماییم.
وی افزود: البته هم اكنون تولید ۳۳ دستگاه به پایان رسیده و در مرحله تست نهایی و كالیبراسیون قرار دارد كه پس از انجام این امور، بسته بندی شده به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد.
مدیر عامل این شركت دانش بنیان در مورد میزان دستگاه های تولید شده پارسال اظهار داشت: در سال ۹۸ حدود ۲۰۰ دستگاه بیهوشی اتاق عمل به همراه ونتیلاتور تولید كردیم و با دریافت تسهیلات كرونایی صندوق نوآوری و شكوفایی امیدواریم بتوانیم ۴۰۰ دستگاه دیگر هم تا آخر سال تولید نماییم تا ضمن تأمین نیاز داخل، امكان صادرات را برای این محصول فراهم نماییم.
كمپانی، از پیشگیری از واردات این محصول پارسال اطلاع داد و اظهار داشت: با وجود دو تولید كننده دستگاه بیهوشی اتاق عمل به همراه ونتیلاتور در كشور، پارسال واردات این محصول به كشور به صفر رسید.
وی میزان تسهیلات اعطا شده از جانب صندوق نوآوری و شكوفایی را ۵ میلیارد تومان دانست و خاطرنشان كرد: این تسهیلات افزایش دو برابری ظرفیت تولید دستگاه بیهوشی اتاق عمل به همراه ونتیلاتور در این شركت را فراهم نمود. این دستگاه تابحال به سفارش هیات امنای ارزی در حال تولید بود كه به علت نیاز بیشتر كشور برای بیمارستان ها و با حمایت صندوق نوآوری و شكوفایی، ظرفیت آنرا افزایش دادیم.
به قول این محقق تسهیلات مصوب صندوق نوآوری و شكوفایی برای تولید این دستگاه ۵ میلیارد تومان بوده است كه تابحال ۴ میلیارد تومان آن از راه صندوق پژوهش و فناوری تجهیزات پزشكی دریافت شده و یك میلیارد تومان باقی مانده هم متناسب با روند پیشرفت پروژه پرداخت خواهد شد.



1399/01/07
12:26:27
5.0 / 5
3824
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیمارستان , بیهوشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی