ضرورت استفاده از تركیبات دارویی برای مقابله با كرونا
به گزارش روان ما كارشناسان سازمان غذا و دارو در آمریكا اظهار داشتند: برای مقابله با كروناویروس جدید لازم است تركیب های دارویی به كار گرفته شود.
به گزارش روان ما به نقل از ایسنا، یک تیم از متخصصان سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کردند: لازم است برای درمان بیماران آلوده به کروناویروس جدید تلفیقی از داروهای ضد ویروسی، ضد التهابی و داروهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
این تیم تخصصی در بازنگری روش های عرضه شده برای درمان بیماری کووید ۱۹ اظهار داشتند که حتی امکان دارد روش های درمانی برای هر بیمار متفاوت باشد و بنابر وضعیت بیمار تغییر کند.
این پزشکان و متخصصان تاکید کردند: با در دسترس قرار گرفتن نتایج آزمایشات بالینی امکان دارد این مورد آشکار شود که احیانا هیچ روش درمانی واحدی برای مقابله با این بیماری وجود نداشته باشد و امکان دارد به وجود تلفیقی از چندین عامل که شاخص های کلیدی در بیماری کووید ۱۹ را هدف قرار می دهند نیاز باشد.
محققان سازمان غذا و دارو در آمریکا افزودند: تا زمانیکه واکسن و داروی بیماری کووید ۱۹ در دسترس قرار گیرد لازم است با رویکردهای درمانی شخصی سازی شده در فرآیند مقابله با این ویروس مداخله کرد. هر روز نکات جدیدی از این ویروس روشن می شود و می دانیم که این ویروس در هر بیمار متفاوت عمل می کند و شاخص های بسیاری بر این بیماری تأثیر می گذارد.
این متخصصان ۳۰ داروی مختلف را همچون داروهای تولید شده برای پیشگیری از نفوذ ویروس به سلول ها، داروهایی با هدف پیشگیری از تکثیر ویروس و داروهای کنترل کننده واکنش سیستم ایمنی مورد بررسی قرار دادند.
به قول محققان داروهای مختلف می توانند در مراحل مختلف بیماری به بیماران کمک کنند. در مراحل اولیه بیماری پیشگیری از نفوذ ویروس به سلول و تکثیر آن کافی است. در بیمارانی با علایم شدیدِ بیماری لزوم دارد که در واکنش سیستم ایمنی بدن در مقابل آلودگی مداخله کرد.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، تابحال داروی خاصی برای مقابله با کروناویروس تایید نشده اما سازمان غذا و دارو در آمریکا استفاده از داروی ضدویروسی "رمدسیویر" را در مواقع اضطراری تایید کرده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب