اهدای عضو پژوهش محور می گردد

اهدای عضو پژوهش محور می گردد روان ما: مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان، از طریق اندازی واحد پژوهش در زمینه اهدای عضو و پیوند اعضا اطلاع داد.



به گزارش روان ما به نقل از مهر، دكتر كتایون نجفی زاده با اشاره به ضرورت پژوهش در ارتقای دانش اظهار داشت: به منظور انجام پژوهش های مرتبط با اهدای عضو و اقدامات فعالانه در این زمینه بزودی بخش پژوهش در سامانه مركزی www. ehda. center راه اندازی می گردد.
وی با تاكید بر اینكه اگر اهدای عضو بخواهد در یك كشور پیشرفت كند باید به بحث پژوهش و آموزش توجه كافی داشت اظهار داشت: اگر دید همه فقط انجام كار باشد نه متوجه ضعف كار و نه متوجه راهكارهای مرتفع ساختن كمبودها و نقصها می شوند ازاین رو حتما باید دید پژوهشی وجود داشته باشد تا بتوانیم روند بهبودی را حس نماییم.
نجفی زاده اضافه كرد: با تلاش های گروه پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانی ها شاهد روزی باشیم كه همه واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی در كشور با دید پژوهشی به كار نگاه كنند و بتوانند فعالانه در جهت ارتقای دانش اهدای عضو در ایران و جهان كوشا باشند.
مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانی ها خاطرنشان كرد: بطور قطع با تعداد بالای مرگ مغزی كه در كشور وجود دارد ایران اگر تلاش كند حرف های جدیدی برای دنیا خواهد داشت و حیف است كه این مهم انجام نشود.
دكتر شادی شفقی مسئول كمیته پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانی ها هم با اشاره به افزایش چشمگیر رضایت به اهدای عضو در كشور اظهار داشت: آمار اهدای عضو در كشور بالاست و مراكز به خوبی بحث شناسایی فرد مرگ مغزی و... را انجام می دهند اما كمبودی كه ما داریم این است كه هیچ وقت این اطلاعات نه در داخل و نه خارج از كشور آن جوری كه باید و شاید عرضه نشده است.
وی اضافه كرد: امروز به جای اینكه این اقدامات را بعنوان یك فعالیت روزمره مراكز تلقی نماییم باید تصمیم بگیریم بر روی اقداماتمان پژوهش نماییم زیرا از این طریق می گردد خیلی كارهای متفاوتی انجام داد و دست به ابداعات جدیدی در فرایند اهدای عضو و پیوند اعضا زد.
شفقی با تشریح فعالیت های انجمن اهدای عضو ایرانیان، در جهت پژوهش محور شدن اهدای عضو در كشور اظهار داشت: در جهت توانمندسازی كلیه واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی برنامه هایی را در دست اقدام داریم.
وی در تشریح این فعالیت ها اظهار داشت: درقدم اول ما ژورنال كلاب های آنلاین كشور را خواهیم داشت و از تمامی مراكز برای بررسی گروهی مقالات علمی در حوزه اهدای عضو دعوت میكنیم، با بررسی مقالات و پزرنت برترین آن ها علاوه بر معرفی روش های روز میخواهیم به تبادل نظر با سایر واحدها برای اتخاد برترین روش در حوزه های مختلف اهدای عضو بپردازیم.
شقفی برنامه بعدی انجمن برای دوره های آنلاین آموزشی-پژوهشی را اینگونه تشریح كرد: در نظر داریم این دوره های آنلاین را برای آموزش هم داشته باشیم به این صورت كه مباحث مختلف مثل بحث رضایت گیری كه آقای دكتر امید قبادی در كنگره ها آموزش می دهند را به صورت آنلاین برگزار نماییم.
مسئول كمیته پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانی ها در مورد كارآمدی این اینگونه آموزش ها اظهار داشت: بچه ها میتوانند همان لحظه آنلاین شوند و از اطلاعات استفاده كنند و حتی ما امكان آرشیوسازی برنامه ها را داریم كه اگر به هر علت نتوانستند در آن ساعت مورد نظر اطلاعات را دریافت كنند بعدا با استفاده از دسترسی به آرشیو اطلاعات آن اطلاعات را در دسترس داشتند.
انجمن اهدای عضو ایرانی ها در اسفند ۱۳۹۴ با اهداف فرهنگ سازی، آموزش و پژوهش و مددكاری خانواده های اهداكننده عضو فعالیت خویش را شروع كرده و امروز در حوزه آموزش علاوه بر برگزاری كنگره های بین المللی و دوره های آموزشی واحدهای فراهم آوری و... ، در نظر دارد فعالیت های خویش را در این زمینه گسترش دهد.

1396/10/03
15:08:17
5.0 / 5
4818
تگهای خبر: مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
روان ما Ravanema
ravanema.ir - حقوق مادی و معنوی سایت روان ما محفوظ است

روان ما

روانشناسی و روانپزشکی